До светски сайт достигна гореща информация, че  този сезон ще

...
До светски сайт достигна гореща информация, че  този сезон ще
Коментари Харесай

Фалш и измама в „Ергенът”: Алек Младенов не е този, за който се представя

До всемирски уебсайт доближи гореща информация, че  този сезон ще гледаме нагласено шоу. Алек Младенов в действителност си имал сериозна половинка до себе си още преди да е включи в „ Ергенът ”. А след финала на формата незабавно възобновил връзките си с дамата.

Близък осведомител на редакцията на уеб страницата разказал, че постоянно засичал влюбената двойка в столично заведение. Анонимния издава, че половинката му е русокоска и е на малко повече от 30 г, любопитна детайлност е, че дамата има дете, само че не е никоя от дамите, които влязоха в шоуто до в този момент.

Това навежда на мисълта, че в действителност в „ Ергенът ” този сезон победителка няма да се избере и главня воин ще с тръгне самичък. Може в действителност да е по този начин, единствено, че за многочислените фенове на шоуто ще остане горчивия привкус, че отново са излъгани.

Подобно нещо видяхме и в първия сезон на сантименталното предаване когато малко преди финала се разбра, че Виктор Стоянов също имал сериозна връзка с жена, с кооято се разделил преди да стартира формата.

Оказа се обаче, че самият предприемач Александър Младенов лъже за персоналния си живот и заблуждава почитателите. Хора, близки до него разкриват, че сред облика, който основава в ефир и същинският му има  коренна разлика. В реалност той съвсем в никакъв случай не се усмихва и няма да забележим необятната усмивка която постоянно пуска в предаването.

Друг, който познава ергенът твърди: ”Алек в действителност не е този, за който се показва! Изключително учтив млад мъж е, само че въобще не е разговорлив, липсва му възприятие за комизъм, нито пък в миналото е пътувал по света! ”

Автор: intrigi.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР